Multifunkcijski tiskalnik

Multifunkcijski tiskalnik nam izpolni vse zahteve

Multifunkcijski tiskalnik je naprava za različna namene. V pisarni nam bo omogočal tiskanje dokumentov, pogodb, računov in vsega kar potrebujemo. Če bomo želeli, bomo za potrebe podjetja lahko natisnili tudi prvovrstne slike uslužbencev, skupnih piknikov in zabav. Tako bomo v pisarni ustvarili občutek domačnosti in zadovoljstva. Zavedamo se, da je dobra klima zelo pomembna za vsakega delavca in nadrejenega.

Multifunkcijski tiskalnik nam bo olajšal tudi barvno tiskanje v šoli. Tako bomo za naše učence lahko pripravili lepe, barvne kopije, ki jih bodo vzpodbudile k delu in učenju. Vsak izroček, ki ga naredimo sami, mora biti kvaliteten. Barve mu dajo še dodatno moč in kvaliteto.

Multifunkcijski tiskalnik je pripravljen tudi za Google Cloud print in za Air print, ki sta trenutno zelo aktualna. Podpira uporabo različnih operacijskih sistemov in tiskanje iz USB pomnilniškega ključa. Ima kar 1GB spomina predal za več kot 200 listov.

Najem tiskalnika za novoustanovljena podjetja

Najem tiskalnika nam omogoča znižanje stroškov poslovanja. Vsako podjetje si želi varčne porabe denarja, še posebno na začetku delovanja. Različne stroške, ki nastanejo v pisani je mogoče nadzorovati in po potrebi zmanjšati. Navadno vam podjetje, s katerim bi radi sklenili pogodbo o uporabi in najemu tiskalnika, sestavi individualno ponudbo, ki se oblikuje po pogovoru ponudnika in bodoče stranke.

Najem tiskalnika mora biti premišljen. Ne smemo se prehitro odločiti za tiskalnik, ki kasneje ne bo primeren za naše potrebe. Zato je bistveno, da si vzamemo čas in temeljito razmislimo ter upoštevamo napotke prodajalca.

Najem tiskalnika je idealen, ker se tako izognemo začetnim investicijam in omogoča nam fiksne stroške, ki so obračunani glede na realno porabo kopij. Z najemom se izognemo stroškom nakupa tonerja in stroškom servisa. V kolikor se nam stroj pokvari, nam dodelijo nadomestnega. Cena je odvisna od zmogljivosti stroja ter mesečne količine natisnjenega materiala.