Servis gostinske opreme

Servis gostinske opreme opravlja različne storitve

Servis gostinske opreme se navadno nahaja na sedežu podjetij, kise ukvarjajo s prodajo gostilniških aparatov ter ostalih pripomočkov. Tako se kupci pri težavah s stroji navadno obrnejo kar na prodajalca, ki vedno poskrbi, da pooblaščeni serviser določene blagovne znamke, opravi potreben pregled naprav, ugotovi nastalo napako in jo v najkrajšem možnem času tudi odpravi.

Servis gostinske opreme bo gostilni v primeru nerešljive okvare zagotovil tudi nadomesten stroj, ki bo tako opravljal delo pokvarjenega. Včasih se zgodi, da je okvara hujša ali pa nepopravljiva. V takem primeru nam bo serviser priporočal novi aparat, ki bo zagotovo delal boljše kot prejšnji.

Servis gostinske opreme je potreben tudi ko prvič zaženemo vse stroje v gostilni. Stroji morajo biti ustrezno pregledani in preverjeni, da nimajo kakšne tovarniške napake. Ker je naprav v gostinstvu vedno več, je dobro, da se kuharje o naprednih strojih vnaprej tudi poduči in s tem zagotovi, da jih bodo pravilno upravljali.

Najem gostinske opreme za posebne dogodke

Najem gostinske opreme lahko opravimo pri različnih ponudnikih, ki imajo v svojih skladiščih različen gostilniški inventar, ki ga potrebujemo pri pripravi slavnostnega sprejema. Posebni dogodki morajo biti ustrezno pripravljeni, saj si naročniki na svoje goste želijo narediti velik vtis. Ravno zato se mora gostinec potruditi in pripraviti vse tako, da bo lahko delitev hrane tekla po ustaljenem redu.

Najem gostinske opreme nam lahko nudi tudi možnost priprave celotnega prireditvenega prostora. Z njimi se lahko dogovorimo, da že zjutraj pridejo na mesto pogostitve in pripravijo ter pogrnejo mize, uredijo točilni pult, pripravijo napise o alergenih v hrani ter okrasijo mize.

Najem gostinske opreme lahko vključuje tudi najem stolov in miz. Veliko gostinskih podjetij nima lastnih prenosnih miz ter stoječih pultov. Ravno zato so v takšnih primerih podjetja za najem odlična rešitev, ki nam bo omogočila izvedbo celotnega dogodka.