Akumulatorski vrtalniki

Akumulatorski vrtalniki lahko pripravimo že pred uporabo na delovišču

Akumulatorski vrtalniki je že od nekdaj izredno priročno in uporabno orodje, ki ga lahko brez težav uporabljamo povsod, kjer ga potrebujemo. Najnaprednejše in najnovejše naprave imajo v notranjosti nameščen odličen pomnilnik, s katerim si lahko pripravimo do 4 različne lastne nastavitve dela. To nam bo izredno skrajšalo delo in ga pohitrilo. Ko bomo na delovišču, bomo le izbrali ustrezno nastavitev in pričeli z delom. 

Akumulatorski vrtalniki se lahko konfigurirajo za različna dela. Tako si napravo resnično pripravimo za lastne potrebe in jo tako uporabljamo še z večjim veseljem. Vsaka naprava ima možnost nadzora hitrosti delovanja, navora ter tudi začetne in končen hitrosti. To je izredno pomembno, ko napravo uporabljamo prvič in je še nismo vajeni. 

Akumulatorski vrtalniki omogočajo tudi nadzorovanje povratnega udarca in LED lučke, ki nam omogoča delo tudi v temnejših delovnih pogojih, s katerimi se delavci na delovišču zelo pogosto srečujejo, še zlasti v primeru da delajo v triizmenskem delu, kar pomeni, da je ena izmena vedno v nočnem času. 

Baterijski kotni brusilnik po ugodni ceni

Baterijski kotni brusilnik je idealen za brušenje kovine in ostalih trših predmetov. V vsaki delavnici ali na delovišču, kjer so stalno v stiku z kovinskimi izdelki je praktično nepogrešljiva naprava. Če želimo si lahko kupimo tudi takšnega, ki nam omogoča termično zaščito motorja pred preobremenitvijo, kar je izredno uporabno v primerih neprestane uporabe. 

Baterijski kotni brusilnik  ima izredno mehak zagon ter omejitev dela v prostem zagonu. To je izredno priročno, saj nas pri zagonu ne preseneti in nas ne more poškodovati. Izdelan je tako, da omogoča izredno enostavno menjavo kolutov, ki jih potrebujemo pri delu. To ključno za hitro opravljeno delo, ki je na delovišču vedno na prvem mestu. 

Baterijski kotni brusilnik je odlična naprava tudi za domačo uporabo, če imamo včasih opravka s kovino, ki jo želimo razrezati ali obrusiti.