Tandemski skok s padalom

Cenovno ugodna ponudba adrenalinskih aktivnosti

Če se želimo odpraviti na kakšno adrenalinsko aktivnost, gotovo ne smemo pretirano varčevati. Želimo si namreč zagotoviti kar najboljšo izkušnjo, to pa običajno najdemo pri dražjih ponudnikih. A vseeno lahko s premišljeno izbiro tudi kaj prihranimo, sploh če znamo najti tiste najboljše ponudbe. Na različne načine si lahko zagotovimo odlično izkušnjo za nizko ceno.

Priljubljene storitve v visoki sezoni

Izogibamo se predvsem predragim ponudbam, ki zahtevajo večjo investicijo v času visoke sezone. To velja za Soča rafting, ki je sicer zelo priljubljena izbira ljubiteljev adrenalinskih aktivnosti. A Soča rafting je posledično tudi zelo obiskan in precej drag, če se v Posočje odpravimo v času visoke sezone. Prihranimo torej lahko tako, da se za to storitev odločimo takrat, ko ni več takšne gneče. Bržkone bomo v tem primeru deležni tudi nekoliko boljše izkušnje, saj ne bo gneče in hitenja, ugodnejša cena pa je še pika na i. Predvsem za domače obiskovalce je Soča rafting dovolj prilagodljiva aktivnost, da je možno na ta način nekaj prihraniti.

Prilagodljive storitve

Pred dokončno izbiro se je pametno pozanimati o možnostih prilagoditev. Turistične agencije promovirajo predvsem dražje programe, ki morda res ponujajo nekoliko boljšo izkušnjo in predvsem daljše trajanje, a razlika v ceni včasih ni upravičena. Morda bomo o tem premislili, če se odločamo za tandemski skok s padalom. Cena je za to aktivnost že v izhodišču nekoliko višja, zato bo prihranek še toliko bolj izrazit. Običajno se tandemski skok s padalom opravlja v različnih programih, predvsem v različnem trajanju. Na voljo imamo krajši program, ki traja recimo okoli 30 minut, in daljši program, pri katerem jadramo po zraku do 60 minut. Morda se zdi razlika velika in bi brez težav upravičili za kakšnih 30% višjo ceno, a v resnici je tandemski skok s padalom povsem nepozabna izkušnja že pri krajšem programu.