Dometic

Dometic je sinonim za vrhunske klima naprave za počitniška vozila

Zagotovo se zavedate, kako velik pomen ima klimatska naprava v vašem domu in ne nazadnje tudi v vozilu. Najzahtevnejši uporabniki vozil posegajo po klima napravah vrhunskih proizvajalcev oziroma blagovnih znamk, kot je na primer Dometic.

Dometic je poznan predvsem po vrhunsko zasnovanih modernih klima napravah za počitniška vozila ter po kompresorskih hladilnikih. Takšne naprave so vam na voljo za ogled, nakup in ne nazadnje tudi za naročanje na servis na voljo tudi na spletu.

Storitve priznanega ponudnika Dometic naprav

Dometic naprave so vam na voljo tudi na spletni strani ponudnika, ki v svojem prodajnem programu predstavlja še izdelke drugih svetovno uveljavljenih proizvajalcev, kot je na primer Webasto.

Storitve, ki jih ponudnik izvaja, so montaža Dometic in drugih naprav, prodaja klimatskih ter kompresorskih hladilnikov, prodaja rezervnih delov ter servisiranje naprav. S ponudnikom se lahko povežete preko spletne pošte ali preko telefonskega pogovora.

Webasto grelec in njegove največje prednosti

Webasto grelec velja za enega od najboljših grelcev, ki si ga lahko priskrbite za svoje vozilo. Ponaša se namreč s številnimi odlikami oziroma prednostmi.

Webasto grelec vam ponuja veliko več kot pa samo toploto. Tako poleti kot pozimi vam zagotavlja izjemno prijetno klimo. Praskanje ledu, zmrzovanje, toplotni udar in temperatura kot v pečici – vse to bo z Webasto grelcem postala samo še pozabljena preteklost.

Webasto grelec za neoviran pogled

Grelec Webasto vam omogoča povsem nemoten pogled, in to že od samega začetka vožnje – brez praskanja ledu. Prav tako sta povsem izključena rosenje šip ter ponovni nastanek ledenih oblog.

Notranjost vozila je prijetno segreta že ob vstopu. Posledično v vozilu ne boste potrebovali debelih oblačil, ki bi vas med vožnjo lahko samo ovirala. Poraba goriva pa se le minimalno poveča, saj predgret motor skoraj popolnoma nadomesti povečano porabo v ogrevalni fazi.