dvoslojni parket

Gotovi dvoslojni parket

Ko stopite v določen prostor, ste najverjetneje pozorni tudi na tla. Bistveno bolj pa ste nanja pozorni tedaj, kadar po njih stopate bosi. Ko bosi stopate po parketu oziroma po naravni leseni oblogi, se zagotovo počutite drugače, kot če stopate po hladnih ploščicah. Stopanje po parketu človeku praviloma daje prijeten in topel občutek. Tudi to je ena od številnih prednosti, ki jih ponuja parket.

Parket pa je v resnici zelo širok pojem. Na trgu je namreč izjemno veliko vrst parketov. Med njimi je tudi gotovi parket. Delimo ga na troslojni in dvoslojni parket.

Večslojni gotovi parket se lahko uporablja v kombinaciji s talnim gretjem

Gotovi troslojni in dvoslojni parket sta med kupci še toliko bolj priljubljeni vrsti, saj se lahko uporabljata v kombinaciji s talnim gretjem. Takšna oblika gretja je vse bolj priljubljena in vzporedno s tem narašča tudi priljubljenost večslojnega gotovega parketa.

Parketarstvo z najdostopnejšo ponudbo lesenih talnih oblog

Lesene talne obloge se v večini prostorov odlično obnesejo. Ponujajo številne izjemne prednosti. Ne nazadnje naravna obloga tal iz lesa v prostor prinaša tudi velik estetski doprinos. Pri tem imamo v mislih različne vrste parketov.

Če ste v fazi iskanja primerne lesene talne obloge, vam pri izbiri v veliki meri lahko pomaga parketarstvo oziroma podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in/ali prodajo parketov. Pri nas jih je kar nekaj, zato pri iskanju ne boste imeli težav. Boste pa ugotovili, da vam različna podjetja ponujajo različne izdelke in storitve.

Parketarstvo z dolgoletno tradicijo

Pri iskanju dobrega parketarja se osredotočite tudi na samo tradicijo podjetja. Parketarstvo z dolgoletno tradicijo vam zagotovo lahko ponudi veliko dobre izbire lesenih talnih oblog, obenem pa vam bodo zaposleni znali odlično svetovati, saj so izkušeni in imajo na področju izbiranja, polaganja, vzdrževanja parketa veliko znanja.

Parketarstvo vam ne omogoča samo nakupa vrhunskega parketa, temveč tudi dostavo in montažo oziroma polaganje parketa na domu.