Huawei servis Ljubljana

Huawei servis Ljubljana

Huawei servis Ljubljana nudi veliko različnih storitev, ki so specializirane tako za znamko Huawei, prav tako pa tudi za ostale znamke pametnih naprav. Huawei servis Ljubljana bo vašo mobilno ali katero koli drugo pametno napravo popravil v zelo hitrem času, tako da boste lahko vi ponovno brez težav uporabljali svojo napravo in tako opravljali svoje obveznosti ali pa samo preživljali prosti čas.

Huawei servis Ljubljana nudi na popravilo vaše pametne naprave garancijo, ki vam omogoča vračilo naprave na popravilo, če s tem morda niste bili zadovoljni ali pa ste v mislih imeli morda kakšno drugo stvar.

Nudijo vam popravila, kot so : zamenjava počenega ekrana, osušitev in zamenjavo sistema če je v napravo morda prišla vlaga oziroma voda, čiščenje in popravilo zvočnika, ter mnogo drugih storitev.

Vašo pametno napravo lahko na Huawei servis Ljubljana prinesete, kar osebno ali pa vašo napravo pošljete po pošti, tako lahko popravljeno napravo prav tako prejmete nazaj po pošti.

Menjava stekla na telefonu

Menjava stekla na telefonu je zelo priljubljena in pogosta odločitev strank, saj je menjava stekla na telefonu veliko cenejša in enostavnejša, kot pa ponoven nakup nove identične naprave.

Menjava stekla na telefonu je hitra in dokaj enostavna. Popravilo je večinoma izvedeno v parih urah ali najkasneje v enem dnevu . V času popravila vašega stekla, veliko servisov nudi nadomestno mobilno napravo, zato da lahko svoje obveznosti in delo še naprej opravljate nemoteno, čeprav je vaša naprava na popravilu.

Potrebno je poskrbeti tudi za varnost zaščitnega stekla na vašem telefonu, saj se boste tako izognili nepričakovanim in ne zaželjenim poškodbam, ki se lahko zgodijo ob uporabi mobilne naprave. V tem primeru je na trgu na voljo ogromno različnih  zaščitnih stekel za ekran, prav tako pa so na voljo tudi modni ovitki, ki so narejeni prav za vsak okus.  Zaščitni ovitki bodo vaš telefon varovali pred udarci in vlago, ki bi lahko škodovala vašemu telefonu.