Husqvarna 435 je odlično vrtno orodje

Husqvarna 435 je odlično vrtno orodje

Husqvarna 435 je bencinska motorna žaga primerna za vsakogar, ki ima doma vrt in si želi v spomladanskem času sam urediti okrasno drevje. To je model žage, ki ga lahko uporabljajo tudi začetniki, saj je žaga lahko in enostavna za žaganje tanjših drevesnih debel in vej. Ko v rokah prvič držimo motorno žago, moramo biti izredno pazljivi, saj so tudi tiste manj močne lahko izredno nevarne. Pred nakupom se vsakemu bodočemu uporabniku svetuje obisk tečaja varne uporabne motornih žag. 

Husqvarna 435 ima vgrajen dvotaktni motor in nam z ostro verigo zagotavlja odlične rez pri žaganju debel. Ker se poletje bliža koncu lahko pri različnih ponudnikih kupimo novo motorno žago po resnično ugodni ceni. Veliko spletnih trgovin ima organizirane akcije, s katerimi nam zagotovijo dvajset ali tudi trideset procentne popuste. 

Husqvarna 435 bo z znižano ceno še privlačnejša in jo bomo zagotovo kupili. Zavedamo se, da jo bomo lahko uporabljali skozi celo let, saj je okrog hiše vedno potrebno kaj postoriti. 

Motorne žage Stihl so najboljše na trgu

Motorne žage Stihl spadajo med najbolj prodajane izdelke na slovenskem trgu. Narejene so tako, da vsakemu uporabniku omogočijo odličen način dela ter doseganje prvovrstnih rezultatov pri žaganju dreves. Najboljši modeli ponujajo celo ogrevane ročaje, ki omogočajo uporabniku veliko bolj udobno delo, saj mi v mrzlih jesenskih ali zimskih dneh grejejo roke, ki so pri delu z motorno žago najbolj izpostavljene. 

Motorne žage Stihl nam omogočajo tudi manjšo porabo goriva. V kolikor jo bomo znali pravilno uporabljati ter z njo žagati na optimalen način, bomo lahko porabili veliko manj goriva. Najboljši modeli uporabniku zagotavljajo možnost 20% prihranka. 

Motorne žage Stihl so v ponudbi tudi na spletu, kjer bomo lahko izbirali med veliko različnimi modeli motornih žag. Vsak model je primeren za določeno uporabo in narejen tako, da bo optimalno koristil vsakemu izkušenemu uporabniku.