nevidni zobni aparat invisalign

Kako izgleda nevidni zobni aparat Invisalign?

Nevidni zobni aparat Invisalign je vrsta zobnega aparata, ki je danes na voljo na tržišču. Gre za posebno vrsto zobnega aparata, pri katerem pacient namesto zvezdic nosi samo prozorne folije, ki pa so seveda nevidne. Nevidnost je tisto, kar jih naredi seveda izjemno popularne, saj jih lahko nosite kadar koli želite in ljudje sploh ne bodo opazili. Poleg tega pa je čiščenje takšnega zobnega aparata veliko preprostejše. 

Nevidni zobni aparat Invisalign je izjemno pridobil na popularnosti, saj je prozoren, kar je ljudem izjemno všeč. Poleg tega, ljudje z aparatom po navadi izgubijo na svoji samozavesti, vendar pri tem aparatu je ravno obratno. Saj morate vedeti, da z nošenjem takšnega aparata pomagate svojim zobem do lepšega izgleda, prav enako učinkovito kot z zvezdicami, poleg tega pa je neviden. 

Torej v kolikor boste morali nositi zobni aparat, potem se morate zagotovo posvetovati s svojim zobozdravnikom ali ortodontom in ga povprašati o nevidnem zobnem aparatu. Edina slaba stvar je ta, da so lahko izjemno dragi, kar jih naredi nekoliko manj dostopne, vendar so vredni svojega denarja.

Kaj je all on 4?

All on 4 je pravzaprav fiksni mostiček, ki je sestavljen iz enega dela. Njegova posebnost pa je to, da ga na čeljust pripnete na štiri implantate. Prav zardi tega se imenuje all on 4. Saj je celotno zobovje pripeto le na štiri točke na dlesni. 

Seveda morate vedeti, da je pred tem potrebno v dlesni imeti nameščene vijake, kar je izjemno zapleten in boleč proces, vendar je  tak način oblikovanja proteze izjemno koristen in popularen v današnjih časih. 

V kolikor vas zanima več si zagotovo poglejte opise na internetu in o tem povprašujete svojega osebnega zobozdravnika, ta vam bo z veseljem odgovoril in vam tudi svetoval vse v zvezi z all on 4 mostičkom. Odločitev pa je vedno vaša.