Komplet opreme za suvereno delo na prostem

Komplet opreme za suvereno delo na prostem

Pri vzdrževanju večjega posestva vsekakor potrebujemo celo zbirko kakovostne opreme. Pravzaprav pride do izraza prav vsak pripomoček, saj je brez dobre opreme vsako delo mukotrpno in zahtevno, dobrih rezultatov pa ne moremo pričakovati. Kateri pa so tisti najbolj pomembni kosi opreme?

Kosilnica

Na velikem posestvu bomo gotovo potrebovali zanesljivo kosilnico, ki omogoča udobno košnjo večjih površin. Najboljša izbira bo vrtni traktor Husqvarna, ki poleg košnje olajša še mnoga druga dela na večji površini. Nenazadnje deluje vrtni traktor Husqvarna tudi kot uporabno prevozno sredstvo, z njim pa prevažamo tudi drugo orodje in materiale, ki so potrebni za delo na prostem. Če se opremimo s kakovostnim vsestranskim vozilom, bo delo gotovo lažje, poleg tega s tem odpravimo potrebo po različnih specializiranih pripomočkih, saj dobimo vse v enem. Vrtni traktor Husqvarna je vsekakor priporočljiva izbira za zahtevnejše uporabnike, predvsem seveda za tiste, ki se soočajo z večjimi posestvi. 

Na voljo so mnoge alternative, ki jih lahko prav tako dobro izkoristimo. Posebej privlačne so robotske kosilnice, za manjše parcele pa pridejo v poštev tudi razne druge izvedbe, tudi samohodne in celo ročne kosilnice.

Motorna žaga

Potrebovali bomo tudi zanesljivo motorno žago, saj delo na prostem gotovo zahteva tudi kaj dela z drevjem. Pri tem se bo odlično obnesla motorna žaga Stihl MS 170, ki je kot nalašč za takšne opravke. Gre namreč za vsestransko žago, s katero bomo lahko poskrbeli za vse opravke okoli hiše. Motorna žaga Stihl MS 170 ima to prednost, da je relativno ugodna, hkrati pa se odlično sooči s celo vrsto pogostih izzivov. Večinoma pri vzdrževanju posestva ne potrebujemo posebej zmogljive opreme, veliko bolj pomembno je, da je žaga priročna, okretna in zanesljiva. Motorna žaga Stihl MS 170 zadosti prav vsem tem pogojem, če ne pa je na voljo tudi široka ponudba drugih modelov te znamke.