Steklena notranja vrata

Luksuzna notranja vrata za sodobne domove

V sodobnih domovih pogosto uporabljamo opremo, ki prinaša nekatere zelo napredne funkcionalnosti. Vedno ima takšna oprema tudi visoko estetsko vrednost in se lepo ujema z vizualnim slogom doma. V končni fazi pa je najbolj pomembno to, da prispeva k visoki kakovosti bivanja in izboljša izkušnjo vseh stanovalcev. Notranja vrata imajo v tem oziru še posebej pomembno nalogo!

Zahtevnejši uporabniki bodo v svojih domovih uporabljali napredne rešitve, tudi v vlogi običajnih vrat bodo raje izbrali kakšno bolj posrečeno opcijo, ki prinaša dodatne funkcionalnosti. To so recimo steklena notranja vrata, ki že predstavljajo veliko razliko v primerjavi s klasičnimi lesenimi vrati. Steklena notranja vrata omogočajo prilagoditev različnih lastnosti, zelo posrečena so pri prepuščanju svetlobe in oblikovanju vizualnih učinkov, tudi z vidika funkcionalnosti je to velika prednost. Prav tako pa jih lahko kombiniramo z različnimi mehanizmi. Tako so lahko steklena notranja vrata nameščena na drsni mehanizem, lahko so celo avtomatska in se samodejno odpirajo in zapirajo. 

Za popoln luksuz poskrbijo pametna vrata, ki jih lahko upravljamo na različne načine, večino dela pa opravijo kar sama. V luksuznih domovih so takšne izbire skorajda samoumevne. Pri običajnih notranjih vratih pametnih mehanizmov sicer ne zasledimo tako pogosto, so pa vseeno lahko zelo uporabni. Do potankosti lahko prilagodimo delovanje vrat, nastavimo različne režime odpiranja in zapiranja, pametna vrata pa izstopajo predvsem po tem, da pri uporabi ponujajo zelo prijetno izkušnjo. Značilni so tudi napredni varnostni sistemi, recimo različne možnosti zaklepanja in odklepanja. V končni fazi je pomembno to, da so stanovalci z vrati zadovoljni, za kar poskrbi celoten komplet ključnih odlik.

Pametna vrata so v luksuznih domovih zelo posrečen element, dopolnjujejo druge prednosti vrat višjega ranga. Pri notranjih vratih je zelo pomembna estetska vrednost, ki jo dosegamo z uporabo lepo obdelanega stekla in z drugimi luksuznimi materiali, ki omogočajo tovrstne prilagoditve.