Plant success

Plant success za vrt poln zelenjave

Plant success je vrhunski izdelek na našem trgu. Ponuja nam možnost dobrega in velikega pridelka. To so želje vsakeka kmeta. Kadar posejemo in zasadimo našo zelenjavo upamo, da bo njena rast močna, dobra in hitra. Vsi radi vidimo trenutek, ko nam naš vrt podari pridelke. Včasih pa se zgodi, da nam pogoji niso naklonjeni in tako naš vrt in naše rastline niso polne pridelkov, ampak se borimo proti boleznim in drugim nadlogam.

Plant Success je idealna formula za vse. Izdelek vsebuje 15 različnih vrst gliv, 11 vrst zelo koristnih bakterij in 2 vrsti Trichoderma. Vse te sestavine dobo pripomogle k rasti zdrave rastline, ki nam bodo bogato obrodile. Nato imamo tudi izdelek za razširitev koreninskega sistema. Vemo, da so korenine ključne pri dovajanju hranilnih snovi, zato morajo biti optimalno razporejene.

Plant Success lahko najdemo v vseh dobro založenih trgovinah in pri spletnih ponudnikih.

Microbe life za rastline brez konkurence

Microbe life so revolucionarni izdelki, ki vsak s svojo močjo, pomagajo našim rastlinam. Rastline ne rastejo vedno tako kot bi si želeli. Tako tudi pridelek, ki ga obrodijo, ni tak kot smo si zamislili. Na trgu obstaja veliko izdelkov, ki nam lahko pomagajo pri gojenju rastlin, saj se trgovci zavedajo, da kmetje in obdelovalci zemlje velikokrat potrebujejo pomoč.

Microbe life je izdelal foliarni spray in koreninski dip, ki pospešuje metabolizem pri rastlini in poveča klorofil v vsaki rastlini. Izdelek vsebuje humus in glive. V to gnojilo lahko namočite celoten koreninski sistem rastline in tako poskrbite za optimalno rast. Blagovna znamka nam ponuja tudi 100% naravno gnojilo Photosynthesis Plus in gnojilo Microbe Life Vegetable za hitrejšo rast rastlin. Izdelki so primerni za vse rastline. Uporabimo jih lahko za rastline v zemlji ali hidroponiki. Primerni so za notranjo in zunanjo uporabo. Paziti pa moramo na to, kakšen je pH zemlje. Vsa navodila za uporabo so natisnjena na embalaži.