polaganje ploščic

Prenova kopalnice ne more biti popolna, če se ne odločimo za polaganje ploščic

Ko pogledamo v svoje kopalniške prostore so ravno ploščice tiste, ki jih pogosto prve opazimo. Ne le zato, ker so po navadi neke barve, ki ni pretirano podobna beli, kot so pogosto vse ostale stene v stanovanju, če kopalnica že dolgo asa ni bila prenovljena, obstaja tudi velika možnost, da imajo ploščice na steni nek zanimiv skoraj arhaičen vzorec. Ko vidimo take znake lahko mirne duše rečemo, da je čas, da se odločimo za ponovno polaganje ploščic.

Keramičarstvo je v zadnjih letih precej izgubilo na ugledu, zato ker tovrstna dela pogosto povezujemo z ostalimi gradbenimi deli, vendar to preprosto ni res. Kvalitetno polaganje ploščic je nekaj, kar tudi na dolgi rok skrbi za stanje kopalnice. Prava izbira ploščic ne le da pozitivno vpliva na naše počutje v prostoru, ampak tudi na nek način skrbi za naše zdravje. Kopalnica je prostor, ki je veliko večino časa moker, zato obstaja velika možnost, da se razvije plesen, vendar lahko to preprečimo s tem, da se odločimo, da bodo polaganje ploščic izvedli strokovnjaki, ki vedo, kaj počnejo ,saj lahko le tako zagotovimo, da je delo opravljeno tako ,da ne bo prišlo do plesnenja stene za ploščicami ali v vogalih.

Prav tako je lahko prav keramičarstvo tisto, s čemer damo prostoru poseben izgled, tako da se odločimo za nekoliko manj standardno keramiko, ki prostoru daje edinstven izgled. Priporočljivo je, da so ploščice načeloma bolj preprostih motivov in barv, saj le tako lahko dosežemo to, da se motiv, ki ga želimo narediti na steni s pomočjo drugačnih ploščic lepo vidi in postane osrednji del prostora. Edinstveno keramičarstvo v sodelovanju s tem, da je okoli izvedeno vrhunsko polaganje ploščic skupaj lahko vodita po poti zavidljivo lepega kopalniškega prostora, ki ne bo potreben prenove še mnogo let.