Rafting Soča

Rafting Soča zadovolji zahteve vsakega obiskovalca

Ena od najbolj popularnih adrenalinskih vodnih športnih aktivnosti v poletnih mesecih je tudi rafting. Soča je reka, ki je za rafting zagotovo ena od najlepših in tudi najbolj adrenalinskih. Zato je pomembno, da se pred prvim obiskom temeljito pozanimate o ponudbi, ki vam jo ponujajo različne specializirana agencije v tej regiji. Najboljšo ponudbo za vas lahko izberete kar preko spleta.

Ker pa so današnji obiskovalci Soške doline vse bolj zahtevni, so se morale tudi agencije temu prilagoditi. Obiskovalci si želijo bolj celovite ponudbe v katero ni vključen samo rafting. Soča jim to zagotovo lahko nudi. Na spletnih straneh tako lahko opazite različne paketne ponudbe, kot so na primer rafting za skupine, piknik po raftingu, rafting v kombinaciji z drugimi aktivnostmi. Ponudbe so prilagojene tudi različnim interesnim skupinam. Tako je rafting za družine popolnoma drugače zastavljen kot pa rafting za zaposlene.

Kajak Bovec je iskalni niz, ki vam nudi različne možnosti spusta s kajaki

Bovec je obiskan skozi vse leto. Pozimi zadovolji potrebe vseh smučarskih sladokuscev, poleti pa pridejo na račun vsi, ki si želijo adrenalinskih športov in tudi drugih aktivnosti v neokrnjeni naravi. Tu so ponudniki različnih športnih aktivnosti na prostem z namenom promocije turizma tega dela regije. Ena od mnogih aktivnosti, ki jih ta del regije ponuja, je tudi spust s kajaki, ki je manj adrenalinski od raftinga. Za spust potrebujete le vodnika in kajak. Bovec vam s svojimi agencijami lahko nudi oboje.

Iskalni niz kajak Bovec vam na spletu ponuja ogromno različnih in cenovno dostopnih možnosti spusta s kajakom. Ponudba agencij je že tako bogata, da vam poleg klasičnega spusta ponujajo tudi šolo kajaka, kjer se lahko naučite osnov vožnje s kajaki. Glede na izkušenost vam vodnik izbere ustrezen odsek reke, zato se vam ni potrebno bati, da spusta ne bi zmogli. Prav tako so kajaki prilagojeni znanju obiskovalcev.