Mowing the grass

Robotska kosilnica po ugodni ceni

Robotska kosilnica je dražja od bencinske kosilnice, zato kupci vedno povprašajo po kakšnih ugodnostih ali akcijah. Nihče si namreč ne želi za kosilnico potrošiti preveč denarja. Vsako leto je v času velike prodaje kosilnic organizirana kakšna posebna akcija, na kateri lahko dobimo velik popust na našo novo robotsko kosilnico.

Robotska kosilnica nam omogoča udobje, ki ga ne more pričarati nobena drug kosilnica. Nič na svetu ni bolj idealnega kot to, da nam neka naprava sama opravi določeno delo. Ravno zato je robotska kosilnica izredno priljubljena. Moramo pa se zavedati, da je primerna le za izredno urejene zelenice, kjer ni nobenega kamenja ter zahtevnih robid.

Robotska kosilnica bo prav prišla v tistih domovih, kjer imajo srednje veliko travnato površino, ki jo redno kosijo ter vzdržujejo. Vsem, ki bodo pripravljeni za svojo robotsko kosilnico odšteti malce več denarja, bo nudila udobje počitka, medtem ko bo sama kosila zeleno trato.

Nahrbtne kosilnice za zahtevne terene

Nahrbtne kosilnice morajo imeti izredno dobro ogrodje ter ostro rezilo, saj nam pomagajo čistiti tudi tiste najzahtevnejše terene, ki so nedostopni. Kadar pridemo do površine, ki že dlje časa ni bila obdelana, najdemo veliko grmičevja ter robide, ki je izredno težka za čiščenje. Z nahrbtno kosilnico jo bomo zlahka pokosili.

Nahrbtne kosilnice uporabljajo tudi komunalni delavci, urejajo čistost mest in vseh ostalih slovenskih krajev. Pri svojem delu morajo kositi tudi na nedostopnih mestih in jih zato zelo prav pride nahrbtna kosilnica, ki mora imeti ergonomsko oblikovan del za nošnjo na hrbtu, da nas ne bi hrbet pri delu bolel.

Nahrbtne kosilnice imajo možnost podaljšanja ročaja s katerim usmerjamo rezilo po površini. Njihova uporaba je enostavna, vendar je dobro, da smo primerno oblečeni ter da imamo zaščitna očala, da nam v oko ne bi priletel kakšen oster delec, ki bi pri tem povzročil nepopravljivo škodo.