Steklena drsna vrata

Steklena drsna vrata predstavljajo elegantno rešitev za vsak prehod

Notranja steklena drsna vrata so idealna rešitev, če želite prihraniti prostor. To velja še posebno za manjša stanovanja, kjer vam klasična vrata zavzamejo veliko prostora pri odpiranju. Namestite lahko enokrilna, enokrilna s fiksnim delom ali dvokrilna drsna vrata. Vodila drsnih vrat so lahko različnih proizvajalcev, ponavadi so nameščena zgoraj, da ne motijo prehodov. Če želite v prostor vnesti tudi nekaj estetike, si lahko izberete različna stekla, nekatera tudi vgravirana z vzorci.

 

Toda steklena drsna vrata niso primerna le za manjša stanovanja, ampak so izredno praktična v nakupovalnih centrih, preddverjih, poštah, poslovnih prostorih, skratka povsod, kjer želite imeti nadzor nad vstopom obiskovalcev, hkrati pa se želite pohvaliti še s čudovitim, neoviranim pogledom. Steklena drsna vrata proizvajalci prilagodijo vsem zahtevam stranke. Lahko jih namestijo na nosilec ali zid ter opremijo z estetskimi vratnimi krili, varnostnimi napravami, razsvetljavo ter drugimi opcijami za nadzor dostopa. 

 

Naj za kvalitetna drsna vrata cena ne bo pomembna

 

Želite v svojem stanovanju ali poslovnem prostoru montirati avtomatska steklena vrata, pa vam za drsna vrata cena ni znana? Če iščete najugodnejšega ponudnika, potem pobrskajte po spletu ali zavrtite telefon ter vprašajte za ceno. Ustrezna podjetja vam bodo glede na vaše želje in potrebe po konkurenčnih cenah izdelala primerno ponudbo. Za svoje vrhunske izdelke in storitve, vam bodo zagotovo nudili elegantne izdelke, ki bodo popolnoma prilagojeni vašemu prostoru.

 

Za drsna vrata cena niti ni tako pomembna, kot je pomembno vaše zadovoljstvo z učinkovitostjo vrat. Morate pa vedeti, da imajo vsaka kvalitetna vrata svojo ceno, v kolikor so pa še okolju prijazna in energetsko učinkovita, je za vas še toliko bolje. Velika prednost avtomatskih drsnih vrat je v tem, da poleg visoke varnosti in estetskega izgleda ohranjajo notranje klimatske pogoje. Ker se s pomočjo ustreznih senzorjev vrata zapirajo in odpirajo le po potrebi, imate z njimi lahko tudi velik prihranek.