tuš kad

Tuš kad v moderni zasnovi 

Če bi se ozrli nekoliko v preteklost in primerjali tuš kad izpred dvajsetih let in sodobno zasnovano tuš kad, bi že na prvi pogled opazili kar nekaj sprememb. Sodobne tuš kadi so veliko lepše, prav tako pa narejene iz še boljših materialov. Nekateri proizvajalci poskrbijo, da je večina tuš kadi narejena iz povsem naravnih materialov. 

Moderno zasnovana tuš kad vključuje tudi zelo praktičen in poseben podstavek za prhanje. Kako to izgleda na prvi pogled, si lahko pobliže ogledate na spletni strani oziroma galeriji proizvajalca, ki vam poleg tovrstne opreme ponuja še drugo vrhunsko opremo za vaš kopalniški prostor pa tudi druge dele vašega doma. Znan je tudi po prodaji zelo kakovostnih ploščic v različnih imitacijah. Primerne so za različne prostore, zlasti pa za kopalnice in kuhinje. Na voljo so vam je vrhunska talna in stenska keramika. 

Keramične ploščice v različnih prostorih vašega doma 

Keramične ploščice so lahko talne ali pa stenske. Na trgu jih lahko najdete v številnih velikostih. Stenska keramika je posebej dobrodošla tako v kuhinjah kot seveda tudi v kopalniškem prostoru. Enako velja za talno. 

Stenske keramične ploščice se zlasti uporabljajo za poživitev sten pa tudi za veliko lepši ter prijetnejši izgled celotnega prostora. Kuhinjske ploščice na primer odlično pripomorejo k povezovanju prostora in ne nazadnje tudi k poudarjanju opreme. 

Pri izbiri keramičnih ploščic boste morali biti previdni. Med seboj ni dobro mešati različnih vrst ploščic, na kar vas bo opozoril tudi vsak dober keramičar. Lahko pa se odločite za keramične ploščice istega proizvajalca v različnih formatih. V zadnjem času je namreč v trendu, da se lahko kombinirajo ploščice različnih formatov kjer koli v domu, tako v kopalniškem, kuhinjskem prostoru, predsobi in še kje. 

Keramične ploščice vrhunskega proizvajalca so vam na voljo v prodajalni na spletu, in sicer po izjemno dostopni ceni. Na istem mestu boste lahko izbirali še med drugo opremo, ki je zlasti namenjena kopalniškim prostorom.