Visokotlačni čistilec karcher

Visokotlačni čistilec karcher k 5 je idealna naprava za vsakogar

Visokotlačni čistilec karcher k 5 je naprava za čiščenje in vzdrževanje čistoče v našem domu in izven njega. Voda s pomočjo tlaka opravi odlično delo in vse površine bodo optimalno očiščene. Sestavljen je iz bobna za navijanje cevi, ima dodano vodno pištolo, ki ima gumbe za uravnavanje tlaka in priročen LCD prikazovalnik, kjer lahko spremljamo vse funkcije delovanja naprave.

Visokotlačni čistilec karcher k 5 vedno poskrbi, da je tlak na ustrezni ravni in da je njegova uporaba pod nadzorom. Tlak reguliramo z gumboma plus in minus. Čistilnik je zelo stabilen, saj ima nizko težišče. Z njim lahko očistimo kar 40 kvadratnih metrov površin v eni uri, kar je zelo dober rezultat.

Visokotlačni čistilec karcher k 5 ima razpršilno cev, ki ponuja tri načine delovanja v enem, zato nam ni treba menjati več različnih nastavkov. Ročaj se raztegne in se po uporabi praktično spravi. Naprava ima funkcijo s katero lahko zamenjamo čistilo v eni sami potezi.

Karcher sesalec za pepel za čisto kurilnico

Karcher sesalec za pepel je naprava, ki jo mora imeti vsak doma. Vsi pozimi kurimo na različne grelne vire. Kurjenje na drva postaja vse bolj aktualno, saj je les obnovljiv vir, ki ga imamo v Sloveniji zelo veliko. Ker se cene plina in naftnih derivatov zvišujejo, vedno več ljudi za gretje uporablja na les.

Karcher sesalec za pepel imamo lahko postavljen kar poleg našega kamina. Tako bomo zvečer po končani uporabi posesali vso umazanijo in pepel, ki se bo nabral v kaminu. Tak sesalec lahko namreč posesa še topel pepel, kar je idealno, ko hočemo peč ali kamin očistiti takoj.

Karcher sesalec za pepel je uporaben tudi za sesanje ostalega prahu v našem domu. Velikokrat ga uporabljajo pri prenovah doma, ko se ustvari veliko neprijetnega in škodljivega praha, ki vdira v naša pljuča in škodi zdravju. S sesalcem za pepel prah temeljito posesamo in tako si zagotovimo čistočo in higieno v našem domu.